Als je niet oplet, loop je er zo voorbij een huis in het centrum van Barneveld gebouwd in de jaren 30 met zijn karakteristieke kenmerken uit die tijd. Zodra je de barbershop binnenstapt waar de geur van eucalyptus je als eerste opvalt en er een vers gezet bakje koffie wordt aangeboden voelt iedereen zich er meteen thuis. Als je gaat zitten in één van de originele barberstoelen reis je terug naar de tijd van tempo doeloe. “Welkom in de goede oude tijd”.

Je wordt geholpen door Barber Jim een echte Barnevelder met roots uit de Molukken/Indonesië. Naast zijn goede barber skills is hij een echt mensenmens. Je mag zelfs je eigen muziek over de boxen afspelen hoe relaxed is dat. De koffie is op en mijn haar geknipt ik loop er weer netjes gestyled bij … tot de volgende keer!!

BARBER JIM

BARBIER

In 2018 besloot ik mijn passie te volgen. Meer contact met mensen en creatief bezig zijn. Ik melde mij aan bij de Barber School in Amsterdam, om daar het vak van barbier te leren. Nadat ik de Barber School goed en met heel veel plezier had afgerond, ging ik ervoor om op een nog hoger niveau te komen. Ik heb aansluitend de Barber Academy bij Maesons in Utrecht gevolgd en ben in de leer gegaan bij Mark’s Barbershop in Leusden.

Daarna heb ik bij verschillende kapperszaken en barbershops gewerkt. Ik heb besloten om mijn eigen barbershop te beginnen in Barneveld, waar ik naast moderne en klassieke kapsels knip ook graag elke klant zijn persoonlijke aandacht geef in een relaxte sfeer.


Bij Barber Jim komen persoonlijke aandacht, gastvrijheid, klassieke en trendy stijlen samen. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod van diensten. Gedekt kapsel, pompadour, skinfade, trimmen van baarden of een andere stijl.

Barber Jim zal persoonlijk de behandelingen tot in alle details verzorgen. Graag vraag ik je van tevoren een afspraak te maken om zeker te zijn van een plek! Moet je toch even wachten, Barber Jim zorgt alvast voor een vers gezet bakje koffie, thee of een lekker koel drankje.

Een afspraak maken kan telefonisch 06 – 54 9 66 016 of boek 24/7 online.