LANG HAAR

Lang haar is back! Je hoeft geen rocker, surfdude of backpacker te zijn die maanden over de wereld reist en geen kapper tegenkomt. Denk nu niet dat je een kappersbezoek kunt overslaan omdat je jouw haren lang wil laten groeien. Laat je nekharen en bakkebaarden regelmatig bijwerken. Je zal zien dat het er fris uit blijft zien en ondertussen kan de rest van het haar groeien.

FADE OUT - OPGESCHOREN

Een fade out is een gedeeltelijk opgeschoren kapsel dat overloopt in langer haar. Het vergt wel veel onderhoud als je het fade-out effect goed wil bijhouden. Elke drie weken naar Barber Jim is dan echt een must. Om het te stylen kun je gebruik maken van een stevige paste met een stevige hold en een matte finish van Dapper Dan. Doordat de paste zacht en creamy is, blijft je haar de gehele dag perfect in model en is het makkelijk te restylen.

UNDERCUT - PEAKY BLINDERS COUPE

Iedereen kent de serie “Peaky Blinders”. Hier is goed te zien dat trends vrijwel allemaal terugkeren in het straatbeeld. De “Peaky Blinders” coupe, ook wel de undercut genoemd. Bij een undercut worden de zijkanten en de achterkant van het haar korter geknipt of geschoren in dezelfde lengte. Boven op het hoofd blijven de lengtes langer en dit sluit niet aan op de zij- en achterkant. Hierdoor gaat het kapsel er snel wat extremer uitzien.

VOLUME

De trends uit de 80’s komen weer helemaal terug in het huidige straatbeeld. Volume it is! Of je nu kiest voor een midden scheiding of een kuif. Zorg met het juiste haarproduct van Dapper Dan dat je haar de gehele dag goed zit./p>

ROCK AND ROLL - KUIVEN + BAKKEBAARDEN

Elvis Presley wordt dit seizoen één van de grote inspiratiebronnen. De zijkanten zijn vrij kort geknipt. De perfecte lengte is ongeveer 0,5 tot 3 cm. De bakkebaarden worden hoog opgeschoren en recht afgesneden. Je moet wel beschikken over een flinke bos haar voor deze look, zeker aan de bovenkant. De voorkant van de vetkuif à la Elvis Presley is ten opzichte van de kruinpartij een stuk langer.

BUZZOUT - GEMILLIMETERD HAAR

De buzzcut, oftewel gemillimeterd haar. Met dit kapsel krijg je gelijk een stoere uitstraling. Pharell Williams, Wentworth Miller en onze eigen Lil’ Kleine gingen je voor. Je zou zelf aan de slag kunnen gaan met een tondeuse, maar we raden je toch aan om voor een buzzcut langs Barber Jim te gaan. Barber Jim kan je precies de juiste lengte geven en de contouren netjes en strak krijgen.

BAARD

De baard is er voor iedereen, voor alle leeftijden, voor een zakelijk of nonchalant uiterlijk. Het is een ultiem symbool van mannelijkheid. Daarnaast is het ook nog eens een uiting van persoonlijke stijl. Draag je baard chic of stoer, kort of lang, een stoppelbaard of een volle haardos, er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

LUXURY CLASSIC HOT TOWEL STRAIGHT RAZOR WET SHAVE

De verloren kunst van het scheren in een ouderwetse Barbershop met quality time voor jezelf, een scheerbeurt met een warme handdoek. De terugkeer van traditie “hete handdoekscheren bij de kapper” in een ouderwetse traditionele barber sfeer. Terwijl je achterover leunt in de barberstoel ervaar je de eeuwenoude ambacht van het scheerproces en een ontsnapping aan de dagelijkse sleur. Een moment om te ontspannen en op te laden.

KNIPPEN/TONDEUSE & WASSEN25,-
KNIPPEN/TONDEUSE (STUDENTEN)22,-
KNIPPEN/TONDEUSE (T/M GR. 8)20-
BAARD DE LUXE22,-
STRAIGHT RAZOR SHAVE45,-
HAARPRODUCTENvanaf 10,-